Alleen vandaag: 10% Korting
Alleen vandaag: 10% Korting
Code kopiëren:
OVNL1061
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
Badabulle B aden etz
NIEUW
Prijs
7,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327805

EAN: 3661276174337

Badabulle B aden etz
Deze tekst is automatisch vertaald.
Babyb aden en netheid in de badkamer sluiten elkaar uit, denk je? Niet noodzakelijk!
Het is allemaal een kwestie van het juiste gereedschap gebruiken...

Met de Badabulle -B aden etz ruimt u de badkamer in een handomdraai op.
Uitgerust met twee grote zuignappen kleeft hij stevig aan de badkamermuur en bergt hij al het badspeelgoed van uw baby op. Hij heeft een praktische, wijde opening en een grote inhoud, zodat uw brutale kleintje kan leren zijn speelgoed op te bergen zoals een volwassene.

Dankzij het ademende materiaal kan in de B aden etz speelgoed comfortabel worden opgeborgen en de snelle droging voorkomt schimmelvorming op de badrand.

Ontdek onze andere producten uit de Badabulle badcollectie om het badritueel nog leuker te maken voor u en uw brutale das!

Waarom u en uw brutale das zullen houden van de Badabulle -B aden etz:
  • 2-in-1: voor het opbergen en drogen van speelgoed.
  • Grote capaciteit
  • Praktisch, wijde opening
  • 2 sterke zuignappen
  • Ademend materiaal dat schimmelgroei voorkomt

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

BADABULLE

De verzorging van jouw baby wordt kinderspel met Badabulle!​

Badabulle weet dat de komst van 1 (2, 3 of 4...) baby(‘s) het leven op z’n kop zet. Al 10 jaar maakt Badabulle producten die jouw dagelijks leven heel wat eenvoudiger maken!​ Daarvoor legt Badabulle zijn oor te luisteren bij gezinnen. Badabulle creëert de collecties van morgen samen met jou, de ouders, tijdens workshops! Dankzij deze samenwerking zijn de producten van Badabulle bijzonder handig, super ingenieus en 100% kleurrijk. ​ Uit de geheimen, zorgen en informatie die ouders met ons gedeeld hebben, blijkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat bij babyproducten. Of het nu de maaltijden zijn, het in bad gaan, of juist comfort en veiligheid betreft, alle producten van Badabulle hebben levenslange garantie. Badabulle heeft pit en durft te experimenteren met bonte kleuren. ​De belofte van Badabulle: wij willen jouw leven plezierig maken met betrouwbare en betaalbare producten!​

Onze bestsellers

Badabulle B aden etz
Badabulle B aden etz
7,90 €