MAXI COSI Autostoel Emerald Authentic Black
-16%
Adviesprijs
429,99 €
Prijs
362,24 €
Gratis levering
Bespaar nu
67,75 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A288094

EAN: 8712930158202

MAXI COSI Autostoel Emerald Authentic Black
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Maxi-Cosi Emerald combineert het beste van twee verschillende werelden. Met dit i-Size kinderzitje hoeft u niet meer op voorhand te beslissen: Dankzij de comfortabele, uitneembare inlegger kan de Emerald gebruikt worden vanaf de geboorte tot de leeftijd van 7 jaar. Hij voldoet ook aan de laatste en strengste i-Size veiligheidsvoorschriften. Nog meer veiligheid wordt geboden door de superieure G-CELL technologie van het kinderzitje, die de beste bescherming biedt bij een aanrijding van opzij.

Installatie
Deze autostoel voor meerdere leeftijden heeft ISOFIX verankeringspunten en een steunpoot: de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om een autostoel tot 4 jaar te installeren. Als uw kind groeit, installeert u het autostoeltje met een harnas tot de leeftijd van 7. Als het correct geïnstalleerd is, kunt u de hoogte van de veiligheidsgordel en de hoofdsteun eenvoudig aanpassen aan uw kind. Of berg de gordel gemakkelijk op in de zijkanten van het zitje zodra je de autogordel gaat gebruiken (vanaf ca. 4 jaar).

Beveiliging
De Maxi-Cosi Emerald is een naar achteren gericht kinderzitje tot de leeftijd van 4 jaar (105 cm) dat een betere nek- en hoofdbescherming biedt. Het kinderzitje i-Size biedt uitstekende bescherming bij aanrijdingen van opzij (G-Cell-technologie) voor de schouderzone. De 5-puntsgordel houdt uw kind bij een frontale botsing optimaal vast, op de juiste lichaamsdelen. Dit alles voldoet aan de strengste en nieuwste veiligheidsnormen: i-Size . De Emerald biedt een compleet pakket: een echt kinderzitje voor alle leeftijden dat zowel een langdurig gebruik als i-Size veiligheid biedt.

Product details:
  • Voldoet aan de laatste en strengste veiligheidseisen: i-Size
  • Eenvoudige aanpassing van harnas en hoofdsteun
  • Kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 4 jaar in achterwaarts gerichte positie voor een betere bescherming van nek en hoofd
  • Uitstekende G-Cell zijdelingse impact technologie voor de schouderzone
  • ISOFIX -installatie met steunpoot van 0 tot 4 jaar
  • Indicator om de correcte installatie van de steunpoot te controleren
  • Installatie in een harnas van 4 tot 7 jaar
  • Gemakkelijke opberging van het harnas vanaf 4 jaar
  • 4 comfortabele zit- en rustposities
  • Het innovatieve Baby Hugg inzetstuk verhoogt de veiligheid en het comfort voor uw pasgeboren baby
  • Afneembaar deksel zonder demontage van het harnassysteem
  • Wasbare hoes
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 61,5 x 47,5 x 63 cm
  • Gewicht: 15,3

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Autostoel Emerald Authentic Black
5
36 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 27
 
4 Sterren
| 9
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MAXI COSI Autostoel Emerald Authentic Black
MAXI COSI Autostoel Emerald Authentic Black
Adviesprijs 429,99 €
362,24 €