Skip Hop Bad Moby, blauw
-14%
Variant:
  • Skip Hop Badkuip Moby, grijs
  • Skip Hop Bad Moby, blauw

Adviesprijs
67,99 €
Prijs
58,39 €
Gratis levering
Bespaar nu
9,60 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315481

EAN: 0879674024632

Skip Hop Bad Moby, blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
De innovatieve bovenkant van netstof houdt uw baby in een veilige wiegligging.

Skip Hop's veelzijdige bad groeit met uw baby mee met het 3-fasen systeem; het enige bad dat u ooit nodig zult hebben.

De sling kan in 2 ergonomische posities worden vergrendeld: Hoger voor volledige lichaamsondersteuning, lager voor zitondersteuning. Dubbellaags gaas en comfortranden houden baby volledig veilig. De draagdoek past zich aan het gevoerde zitje aan dat baby's helpt te leren zitten. Verwijder de draagdoek als de baby kan zitten.

Productgegevens
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiaal:
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
DROWNING DANGER - Kinderen zijn verdronken op B aden . Kinderen kunnen verdrinken in slechts 2 cm water in een zeer korte tijd. Dit product is geen speelgoed. Laat uw baby nooit zonder toezicht in bad, zelfs niet voor enkele ogenblikken. Als je de kamer uit moet, neem de baby dan mee. Gebruik het product altijd onder toezicht van een volwassene. Blijf altijd in contact met uw kind tijdens de B aden s. Bij gebruik van de B aden bestaat het gevaar dat baby's en kleine kinderen verdrinken. Gebruik dit product nooit op een verhoogd oppervlak dat niet voor dit product is ontworpen. NOOIT in de gootsteen gebruiken. Zorg er altijd voor dat de sling correct aan het bad is bevestigd. Gebruik de badkuip altijd in een grotere, lege badkuip of op een vlakke en stabiele ondergrond. Controleer altijd de stabiliteit van het product vóór gebruik. Gebruik de sling niet met een andere badkuip. Controleer altijd de bevestiging en de stabiliteit van de sling aan de badkuip. Het "MAX"-symbool op de badkuip geeft het maximale waterniveau aan. Vul de badkuip niet met water dat dit symbool overschrijdt terwijl de badkuip in gebruik is. Verwijder alle verpakkingsmaterialen en gooi ze weg. GEBRUIKSAANWIJZINGEN: Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het product in gebruik neemt en bewaar deze om later te kunnen raadplegen. Steek de stop in het afvoergat op de bodem van het bad. Wanneer B aden de baby, vul het bad met zo weinig mogelijk water. Test ALTIJD de temperatuur van het water voordat u uw baby erin doet. De normale temperatuur moet tussen 32ºC en 38ºC liggen. Om verbranding door heet water te voorkomen, moet u het product zo plaatsen dat de baby niet bij de waterbron kan. Gebruik geen reserveonderdelen of accessoires die niet door de fabrikant zijn goedgekeurd. Controleer het product voor elk gebruik. Gooi het product weg bij de eerste tekenen van beschadiging of defecten. Gebruik het product niet als er onderdelen stuk zijn of ontbreken.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Skip Hop Bad Moby, blauw
5
39 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 36
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Skip Hop Bad Moby, blauw
Skip Hop Bad Moby, blauw
Adviesprijs 67,99 €
58,39 €