Skip Hop Badkuip Moby, grijs
-15%
Variant:
  • Skip Hop Badkuip Moby, grijs
  • Skip Hop Bad Moby, blauw

Adviesprijs
69,99 €
Prijs
59,18 €
Gratis levering
Bespaar nu
10,81 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315475

EAN: 0816523025075

Skip Hop Badkuip Moby, grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
De innovatieve mesh top houdt je baby in een veilige wiegpositie.

Het veelzijdige badje van Skip Hop groeit met je baby mee dankzij het 3-traps systeem; het enige babybadje dat je ooit nodig zult hebben.

De draagdoek vergrendelt in 2 ergonomische posities: Hoger voor volledige ondersteuning van het lichaam, lager voor ondersteuning van het zitje. Dubbellaags gaas en comfortranden houden de baby volledig veilig. De draagdoek past zich aan de gevoerde zitting aan die baby helpt te leren zitten. Verwijder de draagdoek wanneer baby het zitten onder de knie heeft.

Productgegevens
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiaal: plastic
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Opgelet
DROOMGEVAAR - Kinderen zijn verdronken op B aden . Kinderen kunnen in slechts 2 cm water in zeer korte tijd verdrinken. Dit product is geen speelgoed. Laat uw baby nooit zonder toezicht in het badje, zelfs niet voor enkele ogenblikken. Als u de kamer moet verlaten, neem de baby dan mee. Gebruik het product altijd onder toezicht van een volwassene. Blijf altijd in contact met uw kind tijdens de B aden s. Bij gebruik van de B aden bestaat verdrinkingsgevaar voor baby's en kleine kinderen. Gebruik dit product nooit op een verhoogd oppervlak dat niet voor dit product is ontworpen. Gebruik het NOOIT in de gootsteen. Zorg er altijd voor dat de draagdoek correct aan het bad is bevestigd. Gebruik het badje altijd in een grotere, lege badkuip of op een vlakke en stabiele ondergrond. Controleer voor gebruik altijd de stabiliteit van het product. Gebruik de sling niet met een andere badkuip. Controleer altijd de bevestiging en stabiliteit van de sling aan de badkuip. Het "MAX" symbool op de badkuip wordt gebruikt om het maximale waterniveau aan te geven. Vul de badkuip niet met water dat dit symbool overschrijdt terwijl de badkuip in gebruik is. Verwijder al het verpakkingsmateriaal en gooi het op de juiste manier weg. GEBRUIKSINSTRUCTIES: Lees deze instructies voordat u het product gebruikt en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Steek de stop in het afvoergat op de bodem van het badje. Wanneer B aden de baby, vul het badje met zo weinig mogelijk water. Test ALTIJD de watertemperatuur voordat u uw baby erin legt. De gebruikelijke temperatuur moet tussen 32ºC en 38ºC liggen. Om verbranding door heet water te voorkomen, plaatst u het product zo dat de baby niet bij de waterbron kan. Gebruik geen onderdelen of accessoires die niet door de fabrikant zijn goedgekeurd. Controleer het product voor elk gebruik. Gooi het product weg bij de eerste tekenen van schade of defecten. Gebruik het product niet als er onderdelen kapot zijn of ontbreken.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Skip Hop Badkuip Moby, grijs
5
39 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 36
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Skip Hop Badkuip Moby, grijs
Skip Hop Badkuip Moby, grijs
Adviesprijs 69,99 €
59,18 €