Paaseieren zoeken t/m 04.03
Paaseieren zoeken t/m 04.03
20% korting op
geselecteerde producten
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
Variant:
 • Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
 • Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Kinderzitje Trifix 2 i-Size Moon light Blue
 • Britax Römer Kinderzitje Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +2

Prijs
299,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A234798

EAN: 4000984192391

Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
i-Size / Maat: 76 tot 105 cm hoogte, gewicht: 8 tot 22 kg, leeftijd: 15 maanden tot 4 jaar.

De Trifix 2 i-Size is het ideale eerste autostoeltje na de babydraagzak, omdat het precies is afgestemd op de behoeften van kinderen tussen 76 cm en 105 cm. Dankzij de geïntegreerde Isofix vergrendelarmen en Top Tether is hij eenvoudig en veilig te installeren. En het geoptimaliseerde zitje zorgt ervoor dat je kind genoeg ruimte heeft terwijl het groeit - van 15 maanden tot ongeveer 4 jaar. En last but not least kun je gerust zijn: je kind zit altijd goed beschermd in zijn stoeltje dankzij onze innovatieve veiligheidsfuncties.

Rondom veilig
Naarmate je baby opgroeit tot een peuter, kunnen zijn of haar behoeften veranderen, maar dat geldt niet voor het feit dat hij of zij altijd veilig de weg op moet. Daarom biedt onze Trifix 2 i-Size allround veiligheid voor je kleintje. Dankzij de grote, zacht gevoerde zijsteunen met SICT binnenin en de V-vormige hoofdsteun is je kind goed beschermd bij een aanrijding van opzij. Bij een frontale botsing zorgen de gepatenteerde Isofix met antikiepsysteem en de top-tether met rip-stitch technologie voor de nodige veiligheid voor je kind.

Eenvoudige installatie dankzij geïntegreerde Isofix en Top Tether
De Trifix 2 i-Size is niet alleen eenvoudig te installeren dankzij Isofix en Top Tether, maar biedt ook meer ruimte in de voetenruimte van je auto. De Isofix vergrendelarmen zijn geïntegreerd in het autostoeltje en bieden maximale veiligheid. Bovendien hoef je niets aan het geïnstalleerde stoeltje te veranderen - gedurende de hele levensduur. Omdat de Trifix 2 i-Size gebruikt kan worden in alle i-Size stoelposities en op elke autostoel met Isofix en Top Tether bevestigingspunten, is het geschikt voor veel verschillende auto's. En omdat de Isofix vergrendelarmen geïntegreerd zijn in de basis van de autostoel, kun je de basis van de draagzak vrij gebruiken als er een jonger broertje of zusje bijkomt.

Productkenmerken:

Meerdere verstelbare rustposities
Autorijden moet zo comfortabel mogelijk zijn voor je kleintje. Daarom is dit stoeltje ontworpen met vier ruststanden die je gemakkelijk kunt verstellen - voor een stressvrije reis met je piepschone kind.

Naar voren gericht gordelslot
Zodat je je kind comfortabel in het stoeltje kunt vastmaken, blijft de gesp in een voorwaarts gerichte positie.

Geïntegreerde bescherming tegen zijdelingse botsingen (SICT inside)
Bij een aanrijding van opzij is je kind optimaal beschermd dankzij de technologie voor bescherming tegen aanrijdingen van opzij (SICT inside) - zelfs twee keer. Aan de ene kant leidt SICT inside de krachten waaraan je kind wordt blootgesteld bij een aanrijding van opzij van hem of haar weg en aan de andere kant dempt het de krachten. En je hoeft niets af te stellen of aan te passen - dus SICT inside staat altijd klaar als je het nodig hebt.

Britax Römer Pivot Link Systeem
Bij een ongeval vermindert het gepatenteerde Pivot Link Isofix systeem de voorwaartse beweging van de autostoel en leidt het de meeste krachten naar beneden. Dit dempt de impact van de botsing via de bekleding van het autostoeltje en beperkt het risico op hoofd- en nekletsel.

Top Tether met Rip-stitch technologie
Bij een botsing voorkomt de V-vormige Top Tether dat het stoeltje draait en vermindert tegelijkertijd de voorwaartse beweging van het kinderzitje. Dankzij de dubbele verankeringspunten biedt de Top Tether nog meer stabiliteit en veiligheid voor je kind dan conventionele Top Tethers. Bovendien zorgen de unieke gewatteerde naden ervoor dat het op een gecontroleerde, geleidelijke manier scheurt, waardoor de krachten bij een frontale botsing worden verminderd.

V-vormige hoofdsteun
De V-vormige hoofdsteun is speciaal ontworpen om de beweging van het gevoelige hoofd van het kind onder controle te houden bij een zijdelingse botsing. Het biedt hem of haar dus optimale bescherming. Maar het biedt natuurlijk ook veel comfort. Je kunt de hoofdsteun en het gordelsysteem eenvoudig aan de voorkant van het zitje aanpassen aan de grootte van je kind.

Diepe, zacht gevoerde zijsteunen
De diepe, zacht gevoerde zijsteunen werken als een beschermende cocon die de impact van een zijdelingse botsing opvangt. Dit minimaliseert het risico op letsel bij je kind.

5-punts gordelsysteem
Britax Römer is ervan overtuigd dat een 5-puntsgordelsysteem de beste manier is om je kind te beschermen in een autostoeltje. Dit komt omdat het je kind optimaal vastzet in de beschermende kuip van het stoeltje. Het gordelsysteem verdeelt de krachten die optreden bij een botsing over 5 punten en verzacht ze: bij de schouders, de heupen en bij het gordelslot tussen de benen. Op deze manier is je kind bij een ongeluk van alle kanten beschermd.

Zachte neopreen speciale schoudervullingen
De nieuwe, zachte speciale neopreen schouderkussentjes omsluiten het lichaam van je kind comfortabel. Bij een botsing verminderen ze niet alleen de voorwaartse verplaatsing van je kind, maar maken ze het 5-puntsgordelsysteem nog comfortabeler. Bovendien kun je ze gemakkelijk verwijderen om te wassen zonder dat het harnassysteem in de weg zit.

Bekleding met snelsluiting
Soms wordt het echt vies onderweg. Je kunt gemakkelijk drinken morsen of je kind kan ziek worden van het rijden. Met een vooruitziende blik is er een in de wasmachine wasbare bekleding ontwikkeld die gemakkelijk te verwijderen is. Zonder dat je de veiligheidsgordel hoeft te verwijderen. Zo krijg je de stoel snel weer schoon - en ben je klaar om te gaan.

Technische gegevens:
 • Installatiemogelijkheid in de auto: Isofix met Top Tether
 • Rijrichting: Voorwaarts gericht installeren 76 tot 105 cm
 • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 65 x 45 x 54 cm
 • Gewicht: 10,5 kg

Het kinderzitje wordt geleverd met de Top Tether.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
5
184 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 153
 
4 Sterren
| 23
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
299,90 €