10% EXTRA korting 🌷
10% EXTRA korting 🌷
Code kopiëren:
PKNL3992
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
-19%
Variant:
 • Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Cosmos Black
 • Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Kinderzitje Trifix 2 i-Size Moon light Blue
 • Britax Römer Kinderzitje Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +2

Adviesprijs
299,90 €
Prijs
243,71 €
Gratis levering
Bespaar nu
56,19 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A234804

EAN: 4000984192438

Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
i-Size / Maat: 76 tot 105 cm hoogte, gewicht: 8 tot 22 kg, leeftijd: 15 maanden tot 4 jaar

De Trifix 2 i-Size is het ideale eerste autostoeltje na de draagzak, omdat het precies is afgestemd op de behoeften van kinderen tussen 76 cm en 105 cm. Dankzij de geïntegreerde Isofix bevestiging en Top Tether is hij eenvoudig en veilig te installeren. En het geoptimaliseerde zitje zorgt ervoor dat jouw kind genoeg ruimte heeft als hij of zij groeit - van 15 maanden tot ongeveer 4 jaar. Plus dat je altijd gerust kunt zijn dat jouw kind altijd goed beschermd in zijn stoel zit, dankzij onze innovatieve veiligheidsvoorzieningen.

Veilig rondom
Naarmate jouw baby opgroeit tot een peuter, kunnen zijn/haar behoeften veranderen, maar niet het feit dat hij/zij altijd veilig moet zijn wanneer hij/zij onderweg is. Daarom biedt onze Trifix 2 i-Size allround veiligheid voor jouw kleintje. Dankzij de grote, zacht gevoerde zijsteunen met SICT aan de binnenkant en de V-vormige hoofdsteun is jouw kind goed beschermd bij een zijdelingse aanrijding. Bij een frontale botsing zorgen de gepatenteerde Isofix met anti-kantelsysteem en de top tether met rip-stitch technologie voor de nodige veiligheid voor jouw kind.

Eenvoudige installatie dankzij geïntegreerde Isofix en Top Tether
De Trifix 2 i-Size is niet alleen gemakkelijk te installeren dankzij Isofix en Top Tether, maar biedt ook meer ruimte in de voetenruimte van jouw auto. De Isofix bevestigingen zijn in het autostoeltje geïntegreerd en bieden maximale veiligheid. Bovendien hoef je niets te veranderen aan de geïnstalleerde stoel - tijdens de gehele levensduur. Aangezien de Trifix 2 i-Size gebruikt kan worden in alle i-Size zitposities en op elke autostoel met Isofix en Top Tether verankeringspunten, is hij geschikt voor veel verschillende auto's. En omdat de bevestigingen van Isofix ook in de basis van het autostoeltje zijn geïntegreerd, kun je de base van de draagzak hergebruiken als er een jonger broertje of zusje bijkomt.

Producteigenschappen:

Meerdere verstelbare rustposities
Rijden moet zo comfortabel mogelijk zijn voor jouw kleintje. Daarom is dit zitje ontworpen met vier ruststanden die je gemakkelijk kunt aanpassen - voor een stressvrije reis met jouw kleintje.

Voorwaarts gerichte gordelsluiting
Het gordelslot blijft in een naar voren gerichte positie, zodat je jouw kind gemakkelijk in het stoeltje kunt vastmaken.

Geïntegreerde zijdelingse botsbeveiligingstechnologie (SICT binnen)
Bij een zijdelingse aanrijding van is jouw kind dankzij de zijdelingse botsbeveiligingstechnologie (SICT inside) optimaal beschermd - zelfs dubbele werking. Enerzijds leidt SICT inside de krachten waaraan jouw kind bij een zijdelingse botsing wordt blootgesteld van zich af en anderzijds vangt het deze op. En je hoeft niets aan te passen - dus SICT inside is altijd klaar wanneer je het nodig hebt.

Britax Römer Pivot Link Systeem
Bij een ongeval vermindert het gepatenteerde Pivot Link Isofix systeem de voorwaartse beweging van het kinderzitje en leidt het de meeste krachten naar beneden. Hierdoor wordt de impact van de botsing via de bekleding van de autostoel opgevangen en wordt het risico op hoofd- en nekletsels beperkt.

Top Tether met Rip-stitch Technologie
Bij een botsing voorkomt de V-vormige Top Tether dat het zitje draait en vermindert tegelijkertijd de voorwaartse beweging van het kinderzitje. Dankzij de dubbele verankeringspunten biedt de Top Tether nog meer stabiliteit en veiligheid voor jouw kind dan conventionele Top Tethers. Bovendien zorgen de unieke gewatteerde naden ervoor dat hij op een gecontroleerde, geleidelijke manier scheurt, waardoor de krachten bij een frontale botsing worden verminderd.

V-vormige hoofdsteun
De V-vormige hoofdsteun is speciaal ontwikkeld om de beweging van het gevoelige hoofd van het kind bij een zijdelingse botsing te controleren. Het biedt hem of haar dus optimale bescherming. Maar natuurlijk biedt het ook veel comfort. Bovendien kan je de hoofdsteun en het harnassysteem gemakkelijk vanaf de voorkant van het zitje verstellen, zodat beide perfect op de maat van jouw kind passen.

Diepe, zacht gevoerde zijsteunen
De diepe, zacht gevoerde zijsteunen fungeren als een beschermende cocon die de impact van een zijdelingse aanrijding dempt. Dit minimaliseert het risico op verwondingen bij jouw kind.

5-punts gordelsysteem
Britax Römer is ervan overtuigd dat een 5-puntsgordel de beste manier is om jouw kind in een autostoeltje te beschermen. Jouw kind wordt namelijk optimaal vastgezet in de beschermende schaal van het zitje. Bij een botsing verdeelt het gordelsysteem de krachten die optreden bij een botsing over 5 punten en verzacht deze: bij de schouders, de heupen en bij het gordelslot tussen de benen. Dit beschermt jouw kind van alle kanten in geval van een ongeluk.

Zachte neopreen speciale schoudervullingen
De nieuwe, zachte neopreen schoudervullingen omsluiten het lichaam van jouw kind op een comfortabele manier. In geval van een botsing verminderen ze niet alleen de voorwaartse beweging van jouw kind, maar maken ze de 5-puntsgordel ook nog comfortabeler. Bovendien kan je ze gemakkelijk verwijderen om te wassen zonder het harnassysteem te belemmeren.

Snel afneembare hoes
Soms wordt het behoorlijk rommelig op de weg. Je morst gemakkelijk een drankje of je kind kan ziek worden van het rijden. Met vooruitziende blik is een machinewasbare bekleding ontwikkeld die gemakkelijk te verwijderen is. Zonder de veiligheidsgordel te hoeven verwijderen. Zo kan je de zitting snel weer schoon krijgen - en verder gaan met jouw dag.

Technische gegevens:
 • Installatiemogelijkheid in de auto: Isofix met Top Tether
 • Rijrichting: Voorwaarts gerichte installatie 76 tot 105 cm
 • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 65 x 45 x 54 cm
 • Gewicht: 10,5 kg

Het kinderzitje wordt geleverd met de Top Tether.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
5
184 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 153
 
4 Sterren
| 23
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
Britax Römer Autostoel Trifix 2 i-Size Storm Grey
Adviesprijs 299,90 €
243,71 €